Gitaarles in Dordrecht Leuk, leerzaam en flexibel!

Wil jij gitaarles in Dordrecht volgen? Heb je altijd al gitaar willen spelen?, Misschien speel je al een aantal jaar en loop je vast? Dan ben je bij Gitaarles in Dordrecht aan het juiste adres!! Gitaarles in alle stijlen van Klassiek tot Metal, van Fingerpicking tot Shred.
Het leren spelen van een vette solo, een funky begeleiding verschillende technieken zoals; fingerstyle, Sweep picking, altered picking, tappen, kortom een uitgebreid lesaanbod!

Het doel is dat je wat leert, dit kan alleen wanneer je de lessen leuk vindt. Plezier vergroot de vooruitgang!

Het leukste aan gitaarles is voor mij, buiten natuurlijk gitaarspelen, motiveren, inspireren.  Ik probeer altijd Positieve feedback te geven. Daarnaast is geduld en enthousiasme woorden die ik veelal terug krijg van leerlingen.

 

Inhoud van de lessen

Gitaarles In Dordrecht... gratis proeflesWanneer jij precies weet wat je wilt leren gaan we natuurlijk daarmee aan de slag. Weet je nog niet precies wat je wilt spelen? Dan heb ik een lijst met liedjes waar we aan kunnen beginnen! Zo leer ik je in stappen de techniek van de gitaar. Ik pas mijn lesplan graag aan jou wensen aan. Zo kunnen we de focus leggen op de muziek die jij graag speelt. Eigen inbreng maakt de lessen nog leuke

 

Theorie en notenlezen

Ik vertel je graag iets over theorie… theorie is heel belangrijk om te snappen wat je doet en waarom je het doet. Maar theorie is zeker niet het belangrijkste. Jij bepaald tot waar je wilt gaan, het zijn tenslotte jou lessen.

Ook kan ik je helpen met specifiekere onderdelen van muziek maken zoals soleren, noten lezen,  en voorbereiding voor toelating tot het conservatorium.

 

Er is veel mogelijk. Prive lessen, Duolessen en flexibele lessen. Kijk voor alle optie onder gitaarles

 

naast de reguliere lessen organiseren wij ook zomerkampen, weekenden en workshops onder de naam Guitar Bootcamp Neem een kijkje op onze website.

Interesse? vraag een gratis proefles aan

Gitaarles in Dordrecht werkt samen met het Leerorkest Drechtsteden

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp