Leren improviseren

met Richard Hallebeek en John-F Klaver

Improvisation is being completly ok with not knowing what you’re doing…

Drie dagen gitaarlessen, jammen, spelen en ontdekken! 17 deelnemers met maar een doel, leren improviseren! De dagen begonnen met een gezamenlijk warming up om de vingers los te krijgen. Daarna gitaarlessen van John-F Klaver, Richard Hallebeek en Maarten Pors en ’s avonds jamsessies onder begeleiding van een live band, bestaande uit drummer Jasper Minheere en bassist Daniël van Gaalen. Gezamenlijk ontbijten, lunchen en `s avonds een heerlijke, verse maaltijd. Voeg hierbij een haardvuur om, met een drankje, na het harde werk bij te zitten en een en Gitarist doorbladeren of met de mededeelnemers lekker ronduit over gitaren en muziek in zijn algemeen te praten of om de gitaarlessen nog eens te bespreken en het weekend is compleet.

Zaterdagmiddag verzorgde Erwin Armand Gabeler een te gekke demo voor Boss. Hierin werden de laatste nieuwe pedalen onder de loep genomen. Het was een leuke en leerzaam weekend!

Partners bedankt!

Natuurlijk kunnen we niet zonder onze partners. De snaren van Ernie Ball, De plectrums van Chickepicks, De gitaren en versterkers van Haar Guitars and parts, De demo van BOSS de steun van het maandblad Gitarist en de gitaren van Panucci Custom Guitars. Allemaal super bedankt! met jullie staan wordt het elke keer weer een succes!!

 

          

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp