locatie Guitar Bootcamp

locatie Guitar Bootcamp, Het Guitar Bootcamp vindt plaats in de plaats Mellier in de provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen. De oude smederijen bevinden zich langs de rivier, in het midden van de bossen op +/- 2 km. Er heeft ooit een kasteel gestaan maar dit werd verwoest rond 1474. De oorsprong van Mellier gaat terug tot de tijd van de Merovingian. De opvolgers van Clovis bezaten een aantal eigendommen in de Ardennen.

 

De Accommodatie

Le Boquillon is een oude, omgebouwde boerderij waarin vier appartementen zijn gebouwd. Met een gezamenlijke zit en eetkamer. Er is genoeg ruimte voor gezamenlijke jam sessie tussen de lessen door maar ook om even lekker tot je zelf te komen met een goed boek. Er zijn twee tennisbanen, een sportveld voor voetbal of basketbal, een heerlijke overdekte lounge plek waar je van een drankje kan genieten.

De locatie is net buiten het dorp Mellier gelegen. Er zijn genoeg Stadjes en dorpjes in de buurt die een bezoekje waard zijn.

Guitar BootCamp zomer 2020

             

Le boqulion

Adres:
Rue du Boquillon 48,
6860 Léglise, België

Website van accommodatie Le Boqulion

 

 

 


aangezien iedereen aan het leren is kun je elkaar ook prima helpen en worden tips uitgewisseld en krijg je de kans om ook gitaren uit te proberen die je nog nooit eerder had bespeeld. Er is ook ruimte genoeg op de locatie, zowel binnen als buiten en overal hoor en zie je mensen zitten te oefenen en uitproberen en je ziet ze vooruitgaan.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial