Op 16 april gaf de Britse blues gitarist Matt Schofield een concert in Tilburg, bij de HeyHoek-backstage. Voorafgaand aan het concert organiseerde Guitar Bootcamp in samenwerking met Gitarist een masterclass met deze geweldige gitarist. 

Hij wordt alom beschouwd als een van de meest getalenteerde en sensationele bluesgitaristen die de UK de afgelopen decennia heeft voortgebracht. 

De nu in de VS woonachtige Matt Schofield is een meermaals bekroonde gitarist, vocalist en songwriter. Matt wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve Britse bluesartiesten van zijn generatie. Hij staat in de Top 10 van beste Britse bluesgitaristen aller tijden bij Guitar & Bass Magazine, naast legendes als Eric Clapton en Peter Green. Drie opeenvolgende overwinningen voor gitarist van het jaar en een overwinning voor Album of the Year bij de British Blues Awards brachten hem in hun Hall of Fame. Matt Schofield’s melodische vloeiende stijl, samen met zijn gepassioneerde en emotionele live-optredens hebben hem tot een van de meest gewilde moderne bluesgitaristen gemaakt.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp