Wij ondersteunen Red house

Red House. We zullen het bouwen. Ja, we zullen een Red House bouwen. Een samenwerking met rubenhoeke.com en mjmecuador.com U zult hierover lezen totdat we het dak erop zetten …   De muziekgemeenschap in mijn thuisland Nederland is erg divers. Maar ze zijn ook zeer goed in staat om hun krachten te bundelen wanneer iemand een vlag opheft voor een geweldig doel. Ruben Hoeke heeft ooit een gitaar aan ons weeshuis gedoneerd, maar hij wil meer doen. Ik vertelde hem over een veroordeeld gebouw met 16 van onze kinderen (waaronder vier baby’s). Hun slaapzaal is besmet met schimmel en heeft al bij enkele van de jongsten ernstige ademhalingsproblemen veroorzaakt. Ze moeten daar wegkomen en een veilig dak boven hun hoofd hebben.

Bekijk de veiling


Guitar Bootcamp op de Vintage Guitar Show in Veenendaal.

 

Op zaterdag 21 september vindt de Vintage Guitar Show weer plaats in Veenendaal. Deze keer staat Guitar Bootcamp op de beurs. De beurs is helemaal gewijd aan (vintage) gitaren.

Speciaal voor de gelegenheid hebben we een mooie actie met geweldige prijzen.

Op de stand staat en grote pot met ChickenPick plectrums. Raad hoeveel er in een pot zitten en win een gratis weekend naar keuze! als tweede prijs hebben we een jaarabonnement op het maandblad Gitarist.

 

Kom je ook naar de Vintage Guitar Show? kom dan zeker even bij ons langs!

 


John-F Klaver

Voor het weekend “Leren improviseren” is John-F Klaver gastdocent. Wij zijn heel blij om deze fantastische gitarist aan ons docenten team toe te kunnen voegen!

lees meer

 


Ruben Hoeke

Ruben Hoeke is docent op het Guitar Bootcamp weekend in oktober. Dit weekend is geheel gewijd aan Leren improviseren. We zijn ontzettend blij en trots dat we met deze gitaarheld kunnen samenwerken.

Ruben Welkom!!

Lees meer

 


 

BOSS Effect pedalen

Vanaf de Blues Special wordt er een demonstratie van BOSS effect pedalen gegeven. Een leuke en hele leerzame kijk op effecten en hoe je ze inzet.

Lees meer

 


Voor het Blues Weekend heeft Algam (AB Music) aangeboden om voor elke deelnemer een setje snaren ter beschikking te stellen van Ernie Ball. Hier gaan wij natuurlijk graag op in. Voor de elektrische gitarist is er een setje Slinky snaren en voor de Akoestische gitarist een setje Paradigm.

 

.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial