Voorwaarden


 

Voorwaarden Guitar bootcamp

Privacy
Je Adresgegevens worden niet doorgegeven aan derden met uitzondering van reisgegevens alleen als het noodzakelijk is.. Wij gebruiken je e-mail adres om je op de hoogte te houden van activiteiten. Gemiddeld gaat het om 4 e-mails per jaar. Je kunt je hiervoor eenvoudig afmelden. De gegevens over je speelniveau worden doorgegeven aan de docenten.

Het gitaar Bootcamp is voor iedereen vanaf 15 jaar. Indien je jonger bent dan 18 jaar op het moment dat je inschrijft moet je toestemming hebben van jouw wettelijk vertegenwoordiger (dat zijn meestal je ouders of voogd).
Vergeet niet dat je bij aanmelding alle informatie verstrekt die van belang kan zijn voor de cursus. Bij onvolledige of onjuiste informatieverstrekking bij de aanmelding zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen daarvan.

Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestiging van registratie toe met daarbij de factuur voor de aanbetaling. Dit is doorgaans een derde van de kosten van het kamp, voor bedragen boven de €400,00 Wanneer de kosten voor het Bootcamp €400,00 of minder bedragen dan wordt er een factuur voor het hele bedrag verstuurd. Wanneer je na een week nog geen bericht hebt ontvangen, Neem dan contact met ons op, via info@guitarbootcamp.eu.

Plaatsing
Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Voor cursussen of workshops geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Wanneer het maximum aantal deelnemers al is bereikt, krijg je bericht dat je op een wachtlijst staat. Cursussen gaan door wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt. Gaat een cursus niet door, dan krijg je daarvan uiterlijk een week van tevoren bericht.

Deelname
Onze cursussen staan voor iedereen open. Wanneer je alleen komt, is de minimumleeftijd 15 jaar. Na overleg kan hierop echter een uitzondering worden gemaakt.

Foto en film
Alle foto’s en films die door de organisatie gemaakt worden, kunnen voor publicatie (internet, posters, flyers etc.) gebruikt worden.
Al het overige foto- en filmmateriaal mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik.

Eten en drinken
Er zijn 3 maaltijden per dag. Bij het ontbijt, lunch en avondmaaltijd wordt koffie thee en water geschonken
Onder de 18 jaar is alcohol verboden. Het overtreden kan leiden tot verwijdering uit de cursus.

Huisregels
We vragen per dag aantal een aantal deelnemers om even te helpen bij het dekken en afruimen van de tafels. Wie dit per dag doet, spreken we ter plaatse af.
Voordat we vertrekken ruim je zoveel mogelijk op zodat onze groep geen afval achterlaat voor de volgende groep.
Tussen 23.30 en 07.00 uur moet het stil zijn.
Kampvuren zijn alleen toegestaan op de plekken die wij daarvoor hebben aangelegd.
In het huis en de bijgebouwen (tenten) mag niet worden gerookt.
Verder houden we samen de boel netjes en tonen we respect voor de natuur.

Bevestiging registratie
Wanneer je definitief wordt ingeschreven voor het gitaar zomerkamp, krijgt je een bevestiging van registratie toegestuurd met daarop de betalingsinstructies van het cursusgeld. Je dient dan de cursusvoorwaarden op de website zorgvuldig door te lezen en, wanneer je met de voorwaarden akkoord gaat, het formulier voorzien van datum en handtekening terug te sturen naar: info@gitaarinstituutdordrecht.nl

Betalingsvoorwaarden
Een maand voor de start van het Bootcamp ontvang je de factuur voor het resterende bedrag. Deze rekening moet binnen 14 dagen na ontvangst voldaan zijn.
Je kunt ervoor kiezen het cursusgeld in één keer over te maken, maar het is ook mogelijk in termijnen te betalen. Graag vooraf op het aan jou verzonden registratieformulier aan geven. Er wordt dan €15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Te lang openstaande rekeningen worden overgedragen aan een incassobureau. De eventuele incassokosten komen voor jouw rekening. Mocht zich een probleem voordoen met betrekking tot het voldoen van het cursusgeld, dan is een betalingsregeling mogelijk. Je dient dan contact op te nemen met de financiële administratie van info@gitaarinstituutdordrecht.nl

Annulering
Annuleringen kunnen uitsluitend gedaan worden via het annuleringsformulier.
De annulering is pas definitief na een bevestiging van de annulering door GID
Bij annulering, om welke reden dan ook, brengen wij €25,- administratiekosten in rekening.
Bij annulering binnen vier maanden voor aanvang brengen wij 10% van de totale prijs in rekening.
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de cursus brengen wij 75% in rekening.

Restitutie cursusgeld
Restitutie van het cursusgeld vindt alleen plaats in specifieke gevallen Na een herberekening vindt in overleg een passende restitutie plaats. Je dient een schriftelijk verzoek te richten aan: info@guitarbootcamp.eu

Overig
Spullen, instrumenten en apparatuur neem je mee op eigen risico. Natuurlijk zorgen wij dat ze veilig en droog opgeslagen worden voor de nacht.

Fouten of vergissingen binden  BootCamp niet.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp