Workshops en Events

Overzicht van de Workshops en Events

– 17, 18 en 19 September 2021 – Blues weekend gastdocenten: Leif de Leeuw en Sonny Ray van den berg + Matt Schofield. Het blues weekend is vol!


Ons doel is  je helpen om op elke mogelijke manier vooruitgang te boeken op je instrument: maar meer dan dat, We willen je helpen betere muzikanten te worden en steeds meer voldoening uit je muzikale inspanningen te halen.

Je wordt niet gedwongen om iets te doen wat je niet wilt doen en we respecteren het wanneer je iets wilt overslaan – hoewel ik hoop dat je nieuwe dingen probeert.

We moedigen je aan om vragen te stellen – geen enkele vraag is ‘dom’… Vraag om nog even terug te gaan…. neem de tijd om iets op te schrijven… maak een video… Het maakt niet uit, als het je maar helpt om vooruitgang boeken. 


Guitar Bootcamp – Blues Weekend

Wanneer: 17, 18 en 19 september

Waar: Amerongen

Wie: Leif de Leeuw, Sonny Ray van den Berg, Maarten Pors + Matt Schofield

maximaal aantal deelnemers: 15 Het blues weekend is vol!

Dompel je een weekend onder in de Blues. Een relaxte sfeer en heerlijk eten. Voeg daar  fantastische docenten aan toe en je hebt het Guitar bootcamp Blues weekend. Elke dag twee keer 1 1/2 uur gitaarles, Probeer een andere gitaar of versterker. ’s Avonds jammen en na het jammen onder het genot van een drankje na kletsen met de andere deelnemers en de docenten. Maak kennis met de andere deelnemers die, net als jij voor maar een ding komen… gitaarspelen!

Natuurlijk hebben we voor dit weekend weer twee fantastische Gastdocenten waarvan Leif (Leif de Leeuw band) regelmatig aanwezig is als gastdocent tijdens een Bootcamp. Sonny Ray is een nieuw gezicht. Niet voor diegene die regelmatig de podia in Nederland bezoeken. Sonny speelt o.a. in de Dave Warmerdam band.

Naast deze twee gitaar virtuozen van Hollandsche bodem hebben we ook een online masterclass van Matt Schofield. Er zijn nogal wat lovende woorden over deze blues gigant…“the UK has produced the best blues guitarist from any country in decades.”  The best of this generation’s European players. His feel for the music is incredible.”of“Top ten British Blues guitarists of all time.” , “The UK’s most exciting blues guitar player.” Wij kijken er naar uit!

Dit is een live streaming interactieve masterclass op een groot scherm..

 

Wat kan je verwachten
Tijdens het weekend krijg je op zaterdag en zondag les van de drie docenten aanwezig. beide dagen in totaal 3 uur. De groep van maximaal 20 deelnemers wordt in tweeën gedeeld zodat er genoeg tijd en aandacht is voor iedereen.
’s avonds hebben we een leuk workshop of jammen we met een live band.

Tussen door kan je spelen op de gitaren die aanwezig zijn, de versterkers uitproberen. En heerlijk over gear praten met je collega deelnemers. Je kan overnachten op de locatie. Hiervoor zijn eenpersoonskamers beschikbaar. Deze kamers zijn voorzien van een wasbak. De douche ruimtes zijn gedeeld.

Neem een kijkje op ons YouTube kanaal

 

Voorlopig programma
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit;

Vrijdag
18:30 – 19:00 Aankomst in Amerongen
20:00 – 22:30  Jam

Zaterdag
8:30 – 9:30 Ontbijt
10:00 – 10:30 Warming-up
10:30 – 12:00 Gitaarles
12:30 – 13:30 Lunch
13:45 – 15:00 Workshop
15:30 – 17:00 Gitaarles
18:00 – 19:30 Diner
20:00 – 22:30 Jammen met de docenten (breng in praktijk wat je overdag hebt  geleerd)

Zondag
8:30 – 9:30 Ontbijt
10:00 – 10:30 Warming-up
10:30 – 12:00 Gitaarles
12:15 – 13:15 Lunch
13:30 – 15:00 Gitaarles
15:30 – 15:45 Afsluiting Guitar Bootcamp
16:00 Vertrek

Let op! Sommige onderdelen zijn in het Engels.

 

Kosten

Full
Kosten voor de Full versie Guitar Bootcamp – Blues weekend bedragen € 415,00

inbegrepen zijn
– De gitaarlessen workshops en andere activiteiten tijdens het weekend.
– 2 overnachtingen in een eenpersoonskamer
– Ontbijt
– Lunch
– Diner op zaterdag,
– Koffie, thee en fris.
– WIFI

 

Light
Kosten voor de Light  versie (zonder overnachting en ontbijt)  € 365,00

Hiervoor krijg je;
– De gitaarlessen workshops en andere activiteiten tijdens het weekend.
– lunch
– Diner op zaterdag,
– Koffie, thee en fris
– WIFI

 

Lees hier voor het inschrijven de COVID-19 informatie voor de Workshops en Events.

 

 

 

Workshops en events - Les van Leif de Leeuw    Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Warming-up Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - een heerlijk ontbijt Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Gitaarles Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend -De inwendige mens... Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Les van Maarten Pors Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - 's avonds jammen Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Even de voeten omhoog en een Gitarist lezen

 

 


“Dankzij enthousiaste docenten en de positieve sfeer, groeien in je niveau van je gitaarspel!”

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp