Workshops en Events

Overzicht van de Workshops en Events

– Improviseren in de blues in 5 lessen (flexibele start)


Ons doel is  je helpen om op elke mogelijke manier vooruitgang te boeken op je instrument: maar meer dan dat, We willen je helpen betere muzikanten te worden en steeds meer voldoening uit je muzikale inspanningen te halen.

Je wordt niet gedwongen om iets te doen wat je niet wilt doen en we respecteren het wanneer je iets wilt overslaan – hoewel ik hoop dat je nieuwe dingen probeert.

We moedigen je aan om vragen te stellen – geen enkele vraag is ‘dom’… Vraag om nog even terug te gaan…. neem de tijd om iets op te schrijven… maak een video… Het maakt niet uit, als het je maar helpt om vooruitgang boeken. 


Improviseren in de Blues in 5 maanden

Improviseren in de blues in 5 lessen

Wanneer: Flexibel te starten op vrijdag

Waar: Dordrecht

Leer in 5 (privé) lessen de Blues. van John Lee Hooker tot Matt Schofield. 1 les van een uur per 4 weken. In elke les krijg je bouwstenen mee om je gitaarspel te verbeteren.  We beginnen met de mineur pentatonische toonladder, majeur pentatonische toonladder, etc. dan maken we de stap naar mixolydisch, patronen, drieklanken, viervlakken. combineren van verschillende toonladders. Maak gebruik van de akkoordtonen, licks, welke licks op welke plaats en waarom?, “Out of key” spelen, … kortom een uitgebreid aanbod gericht op het begrijpen en kunnen gebruiken van de bouwstenen van een blues improvisatie.

Je krijgt al het lesmateriaal, voel je vrij om filmpjes te maken, Wij zorgen voor een 5 inspirerende, interactieve lessen. De lessen kunnen eventueel ook Online worden gegeven.

Per les krijg je zoveel mee dat je een maand lang lekker kan oefenen.

Kosten
Improviseren in de Blues kost € 250,00.

Hiervoor krijg je;

– Al het lesmateriaal
– Koffie/thee
– Gratis parkeren
– Gratis WIFI

neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

E-mail: info@guitarbootcamp.eu of telefonisch: +31653786990

om te lezen hoe wij omgaan met de COVID regels klik hier


“Dankzij enthousiaste docenten en de positieve sfeer, groeien in je niveau van je gitaarspel!”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp