Workshops en Events

Op dit moment staan er geen Workshops en events gepland.

Zodra het weer kan gaan we zeker weer de nodige workshops en events plannen.

Tot die tijd, hou het veilig en speel zo veel mogelijk gitaar


Informatie over de Workshops en Events en het Coronavirus
Mocht je een Guitar Bootcamp geboekt hebben, of zou je graag een Guitar Bootcamp willen boeken, kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Coronavirus. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.
 
Guitar Bootcamp houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Kan ik gerust een workshop of Event boeken?
Je kunt zonder financieel risico een workshop of event bij ons boeken.
 
Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor het Guitar Bootcamp niet door kunnen gaan bieden wij een voucher aan waarmee voor volgend jaar een workshop of event geboekt kan worden of je krijgt je geld terug.

 


 

 

Workshops en events - Les van Leif de Leeuw    Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - ontbijt Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Warming-up Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - een heerlijk ontbijt Workshops en events - Van alles uitproberen... Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Gitaarles Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend -De inwendige mens... Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Les van Maarten Pors Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - 's avonds jammen Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - Even de voeten omhoog en een Gitarist lezen Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - De deelnemers van Blues weekend 2019

Workshops en events - Blues en Blues-Rock weekend - De kamers Workshops en events - Kamer

 

 


“Dankzij enthousiaste docenten en de positieve sfeer, groeien in je niveau van je gitaarspel!”

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial