Workshops en weekend Events

1,5 Meter sessies 27-juni, 11 juli, 8 augustus, 29 augustus en 5 september – Ede

Slide weekend 27, 28 en 29 November 2020 – Amerongen (details volgen)


Informatie over de Workshops en Events en het Coronavirus
Mocht je een Guitar Bootcamp geboekt hebben, of zou je graag een Guitar Bootcamp willen boeken, kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Coronavirus. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij je ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.
 
Guitar Bootcamp houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Kan ik gerust een workshop of Event boeken?
Je kunt zonder financieel risico een workshop of event bij ons boeken.
 
Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor het Guitar Bootcamp niet door kunnen gaan bieden wij een voucher aan waarmee voor volgend jaar een workshop of event geboekt kan worden of je krijgt je geld terug.

1,5 meter Sessies

27-juni, 11 juli, 8 augustus, 29 augustus en 5 september – Akoesticum, Ede

Vijf interactieve workshop, vijf thema’s, vijf gast docenten. Neem je gitaar mee en laat je inspireren.

Programma

13:15 – Zaal open
13:30 – Start Workshop
14:30 – Pauze
14:50 – deel twee workshop
16:00 einde

De workshops zijn Covid-19 Proof. We houden houden ons aan de regels en voorschriften van het RIVM. Je kan veilig deelnemen aan een workshop.

 

27 juniJohn Hayes  ‘Van riff naar song’.
The riff master John Hayes, known from Mothers Finest, among others,
will tell you about writing a good guitar riff and how to make it into a song. A man with enormous experience in song writing. In addition, he also has a flamboyant person and an inspired storyteller.

De workshop ‘van riff naar song‘ kost €49,00. Om je in te schrijven klik je op de button ‘Register Now’. Bij inschrijving voor drie of meer workshops krijg je 10% korting

 

11 Juli Sonny Ray van den Berg  ‘Op zoek naar je naar je eigen stem’  
Sonny Ray komt vertellen over de plaats van techniek en theorie binnen muziek en in het bijzonder de blues. En hoe dit je eigenstem, je eigengeluid, je eigenstijl mee kan vormen. Je klinkt als… jij het volgen van deze workshop.

De workshop ‘Op ziek naar je eigen stem‘ kost €49,00. Om je in te schrijven klik je op de button ‘Register Now’. Bij inschrijving voor drie of meer workshops krijg je 10% korting

 

8 AugustusJohn-F Klaver‘Niet weer een 12 maten blues…’
John-F laat je de mogelijkheden van akkoorden binnen een blues schema zien… en natuurlijk zou John-F, John-F niet zijn als hij ook gelijk wat verteld over improvisatie. Fantastische voorbeelden en geweldige uitleg.

De workshop ‘Niet weer een 12 maten blues‘ kost €49,00. Om je in te schrijven klik je op de button ‘Register Now’. Bij inschrijving voor drie of meer workshops krijg je 10% korting

 

29 AugustusRichard Hallebeek ‘Dorisch, Frygisch, lydisch, Aeolisch, Mixolydisch… door de bomen het bos zien’
Richard neemt je mee op het pad van modaal spelen. Zijn enorme kennis van toonladders en de modi zorgt dat je na deze workshop niets meer hebt te vrezen voor de modi. Laat je inspireren door zijn voorbeelden en zijn enorme kennis en techniek.

De workshop ‘Modi, door de bomen het bos zien‘ kost €49,00. Om je in te schrijven klik je op de button ‘Register Now’. Bij inschrijving voor drie of meer workshops krijg je 10% korting

 

5 SeptemberLeif de Leeuw‘De techniek van het plectrum…’
Alternate picking, Hybride picking, chicken picking … alles over picking… Leif laat je de verschillende mogelijkheden, van de rechterhand (voor de linkshandige gitaristen, de linkerhand) zien. Hoe, waarom, wanneer, en wat. Een onderwerp waar we, als gitaristen allemaal mee te maken hebben maar toch heel vaak als van zelfsprekerd achten.

De workshop ‘De techniek van het plectrum‘ kost €49,00. Om je in te schrijven klik je op de button ‘Register Now’. Bij inschrijving voor drie of meer workshops krijg je 10% korting


Slide  weekend

27, 28 en 29 november  Amerongen,

Slide, Slide en nog eens Slide… dat is het thema van het  Guitar Bootcamp van het laatste weekend van november.  Als gast docenten hebben we deze keer Sonny Ray en Leif de Leeuw.

Leer alles over slide en nog veel meer….

Wat kan je verwachten

– 2 keer 1 1/2 uur les per dag
– Ontbijt, lunch en diner
– Een weekend lang alleen gitaar
– Leer luisteren naar de andere muzikanten
– inspirerende docenten met enorme ervaring
– Aan het einde genoeg stof om lekker vooruit te kunnen!

Het weekend biedt ear-openers en doet je vertrouwen in eigen kunnen.

Kosten

Inbegrepen bij  het weekend zijn;

  • 2 overnachtingen
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Alle alcoholvrije dranken
  • 2 lessen van 1 1/2 per dag (6 uur in totaal)
  • workshops
  • masterclasses
  • demo’s
  • Relaxte jam sessies met docenten.

De kosten voor een het Slide Weekend bedragen

– Eénpersoonskamer €395,00

– Tweepersoonskamer €359,00

– Bootcamp Light: €335,00 Hierbij zorg je zelf voor overnachting en ontbijt.

Lees ook het verslag van de vorige weekenden.. blues special

 

Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend - Les van Leif de Leeuw    Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend - ontbijt Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend - Warming-up Guitar Bootcamp - ontbijt Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend - Gitaarles Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend -De inwendige mens... Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend - Les van Maarten Pors Guitar Bootcamp - Blues en Blues-Rock weekend - De deelnemers van Blues weekend 2019

Guitar Bootcamp - Kamer

 

 


“Dankzij enthousiaste docenten en de positieve sfeer, groeien in je niveau van je gitaarspel!”

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial