Gitaar Masterclasses – workshops – weekenden en vakanties

Guitar Bootcamp Een geweldige ervaring! Wij organiseren Gitaar Masterclasses – workshops – weekenden – vakanties speciaal voor gitaristen, of je nu gevorderd bent of beginner.

Het Bootcamp vindt plaats op een mooie locatie in Nederland en daarbuiten. We proberen altijd mooie, relaxte accommodaties te vinden zodat het niet alleen een geweldige gitaar ervaring is maar ook nog even lekker weg van de dagelijkse beslommeringen.

Wat deelnemers zoal over het Bootcamp zeggen;

 “Fantastisch, Een week alleen maar gitaarspelen!”

– “Super docenten, super omgeving en heerlijk relaxt”.

– “Wat een verzorging, ik kom zeker terug”!

Gitaar Masterclasses - workshops - weekenden - vakanties

Onze docenten zijn internationaal bekend en hebben de nodige ervaring. Ons doel is  je helpen om op elke mogelijke manier vooruitgang te boeken op je instrument: maar meer dan dat, We willen je helpen betere muzikanten te worden en steeds meer voldoening uit je muzikale inspanningen te halen.

Je wordt niet gedwongen om iets te doen wat je niet wilt doen en we respecteren het wanneer je iets wilt overslaan – hoewel ik hoop dat je nieuwe dingen probeert.

We moedigen je aan om vragen te stellen – geen enkele vraag is ‘dom’… Vraag om nog even terug te gaan…. neem de tijd om iets op te schrijven… maak een video… Het maakt niet uit, als het je maar helpt om vooruitgang boeken. 

Dit maakt het Guitar Bootcamp een geweldige ervaring.

in samenwerking met Gitaar Instituut Dordrecht


‘ Een inspiratiebron om door te gaan’

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
× Neem contact op via WhatsApp